Anaokulları ne zaman açılacak? MEB 2024 anaokulu açılış tarihi

Yeni eğitim ve öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte, anaokulu başlangıç tarihi merak konusu haline geldi. 2024-2025 eğitim-öğretim yılına az bir zaman kala, özellikle anaokulu ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler ve aileleri, okulların ne zaman açılacağını öğrenmek istiyor.


Anaokulları Ne Zaman Açılacak?




Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından paylaşılan takvime göre, okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için uyum eğitimleri 2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu uyum haftası, minik öğrencilerin okula alışmalarını ve yeni ortamlarına adapte olmalarını amaçlıyor.


Okullar Ne Zaman Açılacak?




MEB’in açıklamasına göre, 2024-2025 eğitim öğretim yılında tüm okullar, ilk ders zilinin çalmasıyla 9 Eylül 2024 tarihinde açılacak. Öğrenciler, bu tarihte yeni eğitim dönemine başlayacaklar.


Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık süreci devam ederken, veliler ve öğrenciler için uyum süreci ve ilk gün hazırlıkları önem arz ediyor. Okulların açılmasına sayılı günler kala, gerekli hazırlıkların yapılması ve öğrencilerin okula adaptasyonunun sağlanması için bu tarihlere dikkat edilmesi faydalı olacaktır.


http://dlvr.it/TCDGhb
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024