Bursaspor, Eski Oyuncusu Muhammet Demir’i Yeniden Kadrosuna Kattı

Bursaspor, yoğun geçen transfer döneminin ardından eski oyuncularından Muhammet Demir’i yeniden kadrosuna katmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu transfer, yeşil-beyazlı taraftarlar ve futbol kamuoyu için büyük bir heyecan kaynağı oldu.


Yuvaya Dönüş: Bir Meydan Okuma mı?







Altyapısında yetiştiği Bursaspor’dan 2011 yılında Gaziantepspor’a transfer olan Muhammet Demir, burada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kariyeri boyunca Trabzonspor, Sivasspor, Başakşehir ve Konyaspor gibi önemli kulüplerde forma giyen tecrübeli golcü, son olarak Konyaspor’da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yalnızca 6 maçta görev alabilmişti. Şimdi ise Bursaspor formasıyla yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Ancak spor yorumcuları, bu geri dönüşün Muhammet için bir ‘eve dönüş’ olmasının yanı sıra aynı zamanda yeni bir meydan okuma anlamına da geldiğini vurguluyor.





“Demir Gibi Dönmesi Herkese Kazandırır”







Bursaspor’un Muhammet Demir transferi ile ilgili olarak Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Herkes Duysun’a değerlendirmelerde bulundu. Ekmekçi, söz konusu transferin hem Bursaspor Kulübü hem de taraftar açısından büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Bursaspor, eski göz ağrılarından Muhammet Demir’i yeniden kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlıların ‘eve dönüş’ operasyonlarının son halkası Demir oldu. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle kariyer grafiği her geçen gün gerileyen Muhammet, bir kez daha futbol kamuoyuna kendisini ispatlama şansını yakaladı. Özellikle gol noktalarındaki etkinliği sebebiyle tercih edildiğini düşünüyorum. Ayrıca, mali açıdan Bursaspor’u yoracak bir transfer gerçekleşmemiştir. Muhammet’in yeniden ‘Demir gibi’ dönmesi, hem kulübe hem de taraftarlara artı değer katacaktır.” ifadelerini kullandı.


http://dlvr.it/TCDGSv
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024