Dr. Mustafa Atabey Atman Evinde Ölü Bulundu

Ağrı’da vazife yapan Mustafa Atabey Atman meskeninde meyyit bulundu. Dr. Atman’ın bedeni otopsi için Erzurum İsimli Tıp Kurumu’na gönderildi.


Olay Yeri İnceleme gruplarının incelemesi sonrasında Dr. Atman’ın bedeni otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine oradan da Erzurum İsimli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Dr. Mustafa Atabey Atman’ın pazartesi günü işe gitmedi, apartmana son olarak geçtiğimiz cumartesi girdiği öğrenildi. Hekim Birliği Sendikası tarafından husus hakkında yapılan açıklamada, “Ağrı, Taşlıçay’da misyon yapan genç meslektaşımız Dr. Mustafa Atabey Atman’ın konutunda hayatını kaybettiğini, derin bir hüzünle öğrendik. Aile tabibi olarak vazife yapan Dr. Atman’ın Pazartesi günü mesaiye gitmediği ve en son Cumartesi günü apartmanına giriş yaptığı belirtilmektedir. Bu elim olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatılmıştır. Ailesine, yakınlarına ve tüm topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” sözlerine yer verildi.


http://dlvr.it/TBv1XD
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024