Mehmet Ali Ekmekçi: “İnanan Kazandı”

İnanan kazandı diyen Türkiye Spor Müellifleri Derneği Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi bu husus hakkında kanılarını belirtti.
Ekmekçi, “Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonunu bir ortaya getiren Harika Kupa uğraşında Galatasaray’ı 5-0 üzere spektaküler bir sonuçla farklı mağlup eden Beşiktaş dönemin birinci kupasını da müzesine götürdü. İki kadro ortasındaki en temel fark motivasyon ve inançtı. Bronkhorst idaresinde birinci önemli imtihanına çıkan Beşiktaş’ın Rafa Silva ve Immobile transferlerinin gruba çabucak adapte olduğunu gördük. Geçen yılın yerden yere vurulan oyuncusu Svensson da sağ kanatta değerli işlere imza attı. Genç Mustafa’nın da golü bulması değerli bir moral kaynağı oldu.





Galatasaray’da ise maçı isteyen oyuncu sayısı hiç yoktu. Bilhassa savunma tandemi inanılmaz kusurlar yapan Aslan için de derbi faturası ağır oldu. Okan Buruk’un dönem başında alınan bu yenilginin akabinde ekibe yaptığı konuşma ise değerli. Döneme istediği üzere giremeyen bir Galatasaray için farklı senaryolar konuşabiliriz.” tabirlerini kullandı.


http://dlvr.it/TBYFBR
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024