Memişoğlu, “Sizleri Mutlu Edeceğiz Ki Hastalarımız Mutlu Olsun!”

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, tepki çeken “Önce hasta memnuniyeti” açıklamasının akabinde Trabzon’da konuştu : “Sizleri memnun edeceğiz ki hastalar keyifli olsun”


Sağlık İşçisinin Reaksiyonunu Çekmişti

Görevinin birinci günlerinde “Önce hasta memnuniyeti, sonra çalışan memnuniyeti” sözleri ile tepki çeken Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Trabzon’daki hastane ziyareti sırasında sıhhat çalışanlarını kast ederek, “Sizleri memnun edeceğiz ki hastalarımız keyifli olsun” dedi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Trabzon programı kapsamında Gazipaşa Aile Sıhhati Merkezini ziyaret etti. Aile doktorları, hemşireler ve merkezde vazifeli sıhhat çalışanları ile sohbet eden Bakan Memişoğlu, gösterdikleri özverili çalışmalar hasebiyle tüm takıma teşekkür etti. Trabzon’da bir devlet hastanesini ziyaret eden Bakan Memişoğlu, “Trabzon’da dayımın kucağında geldim buralara. En tabandaki küçük bir oda vardı orda yattım. Sizleri keyifli edeceğiz ki hastalarımız keyifli olsun” dedi.

Bakan Kemal Memişoğlu ne demişti ?

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Daha güzel bir sıhhat sistemimiz, hizmet sunumumuz olacak. En büyük maksadımız, evvel hasta memnuniyeti, sonra çalışan memnuniyeti. İnsanları hastalanmadan koruyacak bir sistemi daha aktif hale getirmeye çalışacağız.” dedi.


http://dlvr.it/TBRFMX
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024